Privacy Policy

Wie zijn wij.

Wij organiseren evenementen op maat voor klein en groot zoals locaties met een capaciteit van 200 tot 5000+ en buiten festivals. We werken met artiesten uit binnenland en buitenland. Hierbij kun je denken aan dansgroepen / shows, zangers, orkesten of bands etc. Daarnaast hebben we ook muziek producers, dansshows / dansgroepen en partners binnen de muziek entertainment branche evenals horeca en security leveranciers die ons helpen. Samen hebben wij 1 doel en dat is culturen verenigen door ze samen te laten komen.

Onze visie.

Diamond Music Entertainment heeft als doel Urban, House, & Afro / Latin culturen te promoten doormiddel van evenementen. Diamond Music Entertainment helpt jongeren en beginnende artiesten / talenten de kans om hun kunsten te vertonen voor klein en groot publiek. Onze evenementen zijn gericht op emancipatie, cultuur, éénheid, vrijheid , gelijkheid en broederschap.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Diamond Music Entertainment voorziet locaties van top evenementen, promotie, marketing, deejays, dansers, security en shows. Met nadruk op eenheid, gelijkheid en broederschap door culturen samen te laten komen. Wij geven jongeren de kans om zich te kunnen uitdrukken, ontwikkelen en ontspannen doormiddel van evenementen. Daarnaast helpen wij graag uw locatie te voorzien van vernieuwing in muziek concepten en culturen.